O nama

Prodavnica ribolovačke opreme “Fish-R” otvorena je 2002.godine u sklopu privrednog društva “Radan” d.o.o. u Smederevu, na adresi Vojvode Stepe 54, gde se i danas nalazi.
Porodična generacijska strast prema ribolovu pretočena je u otvaranje prodavnice, čime se u našem gradu na obali Dunava upotpunila, tada veoma oskudna, ponuda pribora i opreme za pecanje, ali i živih mamaca.

2004.godine u prostorijama “Fish-R” osnovan je i Sportsko-ribolovni klub “Jezava”, pa je počela i distribucija dozvola za rekreativni ribolov. Danas je “Jezava” jedan od najboljih klubova u Srbiji, sa pregršt osvojenih domaćih pehara i medalja, prvaka države, ali i najsjajnijih medalja sa Svetskih prvenstava.

Godinama smo rasli sa potrebama naših prijatelja ribolovaca i sa razvojem novih, savremenih tehnika ribolova.

Sada je naša ponuda kompletirana. Od sitnica za ribolov kao što su udice, najloni i drugo; preko štapova i mašinica svih brendova, različitog cenovnog ranga i za sve tehnike ribolova; živih mamaca tokom cele godine; garderobe i opreme za pecanje; dozvola za rekreativni ribolov, do vanbrodskih motora, plovila, sonara i ostale opreme za nautiku.